fbpx

Training (online)

Uit je hoofd in je hart

Meer geluk thuis en in je werk
Gebaseerd op het boek

Ga je mee op reis?

In vijf lessen ga ik met jou de basis leggen om vanuit jouw hart te leven.
Via video’s, werkbladen, e-mail begeleiding, inspiratie en praktische tips die je direct kunt toepassen neem ik je mee op reis van je hoofd naar je hart.

 

“Ook jouw leven kan levendiger worden als je meer op je hart leert vertrouwen!”

Nu tijdelijk voor €33,- ipv €77,- (excl btw) en de mogelijkheid de training met een live hart- eindgesprek of traject aan te vullen.

Training (live/zoom)

Levensinitiaties

Advocaat van het Hart in het bedrijf
Het motiveert en stimuleert

Ga je mee de diepte in?

Deze praktische training helpt je om meer inzicht te verkrijgen in jouw kernwaarden, missie en dromen.

Deze training behandelt de vier levensbeproevingen (initiaties) van de mens op het gebied van het emotionele-, mentale-, spirituele- en fysieke leven. Deze uitdagingen kom je tegen op alle gebieden in jouw leven, in jezelf, in relatie tot de ander, je werk en je gezin.

“Word wie je echt bent!”

Een intakegesprek van ca 30-45 min, 4 à 5 gesprekken van 75-90 minuten, opdrachten en tussentijdse online begeleiding. €445,- (excl btw)

Uit je hoofd in je hart

Meer geluk thuis en in je werk

“Wat een schat aan informatie ga je in dit boek vinden!”

– Bonnie Bessem

Wat cliënten over mij zeggen

Ik heb de sessies met Marie-Lotte over de levensinitiaties als erg prettig en bijzonder ervaren. Bonnie Bessem verwees mij door naar Marie-Lotte. Marie-Lotte was erg duidelijk in haar uitleg en behandelwijze en ze had altijd een positieve en open houding. Ze gebruikte tijdens de sessies mooie voorbeelden uit haar eigen leven en over haar eigen proces. Voor mij is het verschil tussen mijn ego en mijn hartverlangen wie ik ben veel duidelijker geworden dankzij de sessies. Tijdens de sessies deden we ook meditaties en andere oefeningen, die ik nog regelmatig zelf toepas. Dankzij de tools die ik aangereikt heb gekregen, ervaar ik nu meer rust in mijzelf.

Naomi

Coaching met Marie-Lotte sprak mij aan omdat ik mezelf in haar herken, we hebben allebei bij een groot bedrijf gewerkt en waren op zoek naar meer diepgang. Ook zijn we beide een eigen bedrijf in dezelfde hoek gestart. Ik had het idee dat ze daardoor mijn uitdagingen goed kan begrijpen. Het coachingstraject met de 4 levensinitiaties zorgde ervoor dat ik een laag dieper kon gaan voor mezelf, op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak. We hebben samen mooie visualisaties gedaan en Marie-Lotte heeft me nieuwe inzichten en handvatten gegeven om nog bewuster te zijn, heel waardevol. Bedankt daarvoor!

Katelijne

Marie-Lotte helpt ons om bepaalde beleidsveranderingen door te voeren en werknemers die dat nodig hebben te begeleiden om meer focus aan te brengen in hun werk en daarmee hun efficiëntie te verhogen. Vorige maand heeft ze een mindfullnestraining gegeven en stilgestaan bij de preventie van stress en langdurige uitval. Ook heeft ze ons geholpen met de insteek en vragen van de voortgangsgesprekken zodat we iedereen de juiste verantwoordelijkheden geven. Wij zijn blij met haar praktische aanpak. Ze past deze aan aan het karakter en de werkwijze van de werknemer.

Marex Services Group

Menu