fbpx

Levensinitiaties training

Levensinitiaties training (zoom of live optie)

De Levensinitiaties® is een heldere en praktische training om op een dieper niveau te leren wie je in werkelijkheid bent en meer levensgeluk te ervaren. Als gelicenseerd Levensinitaties® counselor heb ik al menig persoon op weg kunnen helpen meer inzicht te verkrijgen in hun kernwaarden, missie en dromen. Maar ook als je met angsten kampt, stress wilt beperken, relatieproblemen hebt, inzicht wilt verkrijgen in jouw eigen doelstellingen of als je je meer bewust van jezelf wilt worden en waar je tegenaan loopt in je leven, is deze training een prachtige tool die je helpt te worden wie je echt bent.

Advocaat van het Hart in het bedrijf

De Levensinitiaties® methode is in 2013 ontwikkeld door psychologe, schrijver en spiritueel leraar Bonnie Bessem. Westerse psychologie en Oosterse filosofie gaan in deze methode hand in hand. In de training ga je aan de slag met de vier elementen water, lucht, vuur en aarde die staan voor de vier essentiële levensuitdagingen waar je in je leven mee te maken krijgt. Deze vier uitdagingen kom je tegen op alle gebieden in je leven, binnen in jezelf, in relatie tot de ander, in je werk en in je gezin.

De investering is € 445.- exclusief btw. Na het intakegesprek van ca 30-45 min zullen er 4 à 5 gesprekken volgen van 75-90 minuten waarin we de vier uitdagingen zullen langslopen. Ook zal je opdrachten meekrijgen om thuis mee aan de slag te gaan. Het theoretische model samen met de praktijkoefeningen maken dat de training je motiveert verder met jouw inzichten aan de slag te gaan om de wenselijke stap naar verandering te maken.

Dit traject kan plaatsvinden via zoom of in mijn praktijk.

Het is goed het einddoel van je reis te kennen, maar het is de reis zelf waar het uiteindelijk om gaat.”

Wat cliënten over mij zeggen

Ik heb de sessies met Marie-Lotte over de levensinitiaties als erg prettig en bijzonder ervaren. Bonnie Bessem verwees mij door naar Marie-Lotte. Marie-Lotte was erg duidelijk in haar uitleg en behandelwijze en ze had altijd een positieve en open houding. Ze gebruikte tijdens de sessies mooie voorbeelden uit haar eigen leven en over haar eigen proces. Voor mij is het verschil tussen mijn ego en mijn hartverlangen wie ik ben veel duidelijker geworden dankzij de sessies. Tijdens de sessies deden we ook meditaties en andere oefeningen, die ik nog regelmatig zelf toepas. Dankzij de tools die ik aangereikt heb gekregen, ervaar ik nu meer rust in mijzelf.

Naomi

Coaching met Marie-Lotte sprak mij aan omdat ik mezelf in haar herken, we hebben allebei bij een groot bedrijf gewerkt en waren op zoek naar meer diepgang. Ook zijn we beide een eigen bedrijf in dezelfde hoek gestart. Ik had het idee dat ze daardoor mijn uitdagingen goed kan begrijpen. Het coachingstraject met de 4 levensinitiaties zorgde ervoor dat ik een laag dieper kon gaan voor mezelf, op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak. We hebben samen mooie visualisaties gedaan en Marie-Lotte heeft me nieuwe inzichten en handvatten gegeven om nog bewuster te zijn, heel waardevol. Bedankt daarvoor!

Katelijne

Marie-Lotte helpt ons om bepaalde beleidsveranderingen door te voeren en werknemers die dat nodig hebben te begeleiden om meer focus aan te brengen in hun werk en daarmee hun efficiëntie te verhogen. Vorige maand heeft ze een mindfullnestraining gegeven en stilgestaan bij de preventie van stress en langdurige uitval. Ook heeft ze ons geholpen met de insteek en vragen van de voortgangsgesprekken zodat we iedereen de juiste verantwoordelijkheden geven. Wij zijn blij met haar praktische aanpak. Ze past deze aan aan het karakter en de werkwijze van de werknemer.

Marex Services Group

Marie-Lotte Esser
‘t Laantje 4
1231 LL Loosdrecht

info@advocaatvanhethart.nl

 +31 6 25 38 99 94

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu