fbpx

1:1 Hart aanbod

1:1 Consult
1:1 Consult
Trajecten
Trajecten
Trainingen
Trainingen
Groepsaanbod en bedrijven
1:1 Consult
1:1 Consult
Trajecten
Trajecten
Trainingen
Trainingen
Groepsaanbod en bedrijven
Counseling en trainingen
Werkwijze: Uit je hoofd in je hart sessie en trajecten

Tijdens een 1:1 ‘Uit je hoofd in je hart‘- sessie laat ik je ervaren dat je altijd de keuze hebt naar je hart te luisteren als je bent vastgelopen in je persoonlijke leven of in je carrière. Voor mij is het hart de opening om contact te maken met je innerlijke kracht en intuitie. Daar waar alle antwoorden aanwezig zijn, alleen ben je door de snelle maatschappij gewend geraakt vooral keuzes te maken vanuit jouw hoofd. Samen maken we de reis van jouw hoofd naar jouw hart.

Voor wie?

Wil jij meer voldoening ervaren in jouw leven? Kamp je met gevoelens van onvrede en onrust thuis of in je werk? Heb je een vraag of je leven of je werk? Heb je burn-out of lichamelijke klachten, angsten en vragen als ‘is dit het nou?’, ‘waarom overkomt me dit?’, ‘hoe kan ik hier uit breken?’ of ‘hoe word ik gelukkiger?’. Wil je meer je intuïtie en hart volgen bij de keuzes die je maakt? Wil je leren hoe je contact kan maken met jouw hart en kracht van het universum? Als jij voelt dat het tijd is voor verandering in jouw work-life balance, maar weet je niet hoe dan kan ik jou verder op weg helpen.

Counseling en trainingen

Wat en hoe van hoofd naar hart?

‘Uit je hoofd in je hart’ – sessie

Tijdens een ‘Uit je hoofd in je hart’ – sessie stem ik mij volledig af op jouw hart, vraagstuk, behoeften, klachten en/of onderneming. En help ik je contact te maken met de wijsheid van jouw hart. Als gelicenceerd Levenscounselor® gebruik ik een combinatie van counselingmethoden uit de Westerse psychologie, Oosterse Zencounseling én het Mediumschap om de  verbinding vanuit het hoofd naar je hart te herstellen. Mijn intuïtie en spirit team wijst mij de weg om tot de kern te komen. Als dat nodig is in jouw specifieke situatie kan ik je daarnaast adviseren vanuit mijn advocaat arbeidsrecht en HR werkervaring. Het consult is altijd praktisch ingestoken zodat je de juiste handreikingen krijgt om jouw hart en hoofd thuis en/of in je werk in balans te brengen. Na het gesprek stuur ik je een samenvatting en tips om meer vanuit jouw hart te leven en werken toe.

Je kunt zelf jouw ‘Uit je hoofd in je hart’ – sessie inplannen op een dag en tijd die je uitkomt. Of neem contact met mij op voor meer informatie. Mijn tarief is €285,- exclusief btw (voorbereiding, consult en terugkoppeling).

‘Uit je hoofd in je hart’ – trajecten

Gedurende een ‘Uit je hoofd in je hart‘ – traject begeleid ik je gedurende drie of negen maanden intensief om beter naar je intuïtie te leren luisteren en op dagelijkse basis dichter bij je hart te komen. En om dit leidend te maken in de manier waarop jij keuzes maakt in je leven en in je werk. Samen gaan we aan de slag om de verbinding tussen jouw hoofd en hart te herstellen. Tussen de sessies door ontvang je zelfreflectievragen en praktische tips. En ben ik dagelijks voor jouw bereikbaar voor advies of een luisterd oor. Ook ontvang je mijn boek ‘Uit je hoofd in je hart’.

Neem contact met mij op voor meer informatie en het maken van een gratis kennismakingsgesprek.

Aanvullende informatie ten aanzien van mijn werkwijze, prijzen en vergoedingen:

Indien je aanvullend verzekerd bent kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding afhankelijk van de door jou afgesloten zorgverzekering. In de meeste gevallen worden de kosten vergoed bij een werkgever in het kader van een mindfulness- of coachingstraject. Heb je een eigen onderneming? Overleg met jouw accountant, er zijn mogelijkheden deze kosten zakelijk te boeken.

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) onder therapeut nummer: 81992022-07-07 en hou mij aan deze beroepscode en voorwaarden. Ik bezit meerdere licenties, waaronder de licentie van Levenscounselor® van het Holistisch opleidingsinstituut - Het Levenscollege en Access Consciousness the Bars.

1 : 1 Uit je hoofd in je hart mogelijkheden

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via email of telefoon.

1:1 sessie

 • Ik help je contact te maken met de wijsheid van jouw hart en intuïtie.
 • En de verbinding vanuit jouw hoofd naar jouw hart te herstellen.
 • We starten met een online kennismakingsgesprek.
 • Het consult zelf vindt plaats in mijn praktijk of online.
 • Achteraf ontvang je een samenvatting van het gesprek en de benodigde praktische hart tools meer vanuit jouw hart te leven en gebruik te maken van de kracht van het universum.
 • Makkelijk zelf online in te plannen.
 • Het gesprek zelf zal ongeveer 90 minuten in beslag nemen.
 • Ik raad je aan daarna vrij te nemen.
 • Meer weten? Neem contact met mij op via marielotte@advocaatvanhethart.nl.

3 maanden traject

 • Het eerste gesprek en tevens onze kennismaking is online en gratis.
 • Vragenlijst vooraf.
 • Het boek Uit je hoofd in je hart
 • Daarna volgen er vijf hart-sessies.
 • Online, in mijn praktijk of op locatie.
 • Makkelijk zelf online in te plannen.
 • Tussentijdse online begeleiding d.m.v. opdrachten en whatsapp voice coaching.
 • Betaling in twee termijnen, de eerste vooraf via factuur.
 • Meer weten? Neem contact met mij op via marielotte@advocaatvanhethart.nl

9 maanden traject

 • Een gesprek afgestemd op jouw behoefte per maand of paar weken
 • Het eerste gesprek en tevens kennismaking is online en gratis.
 • Vragenlijst vooraf.
 • Het boek Uit je hoofd in je hart.
 • Daarna volgen er sessies op maat die we samen vooraf afspreken.
 • Online, in mijn praktijk of op locatie.
 • Makkelijk zelf online in te plannen.
 • Tussentijdse online begeleiding d.m.v. opdrachten en whatsapp voice coaching.
 • Betaling in drie termijnen, de eerste vooraf via factuur.
 • Meer weten? Neem contact met mij op via marielotte@advocaatvanhethart.nl

Meer individueel aanbod

Meer geluk thuis en in je werk
Access Consciousness, The Bars®, sessie

In de Verenigde Staten ben ik gelicenceerd voor het uitvoeren van de relatief nieuwe energetische therapie “Access Consciousness, The Bars®”. De “Bars” staan voor 32 punten op je hoofd waar elektromagnetische componenten zijn opgeslagen. Deze punten corresponderen met jouw gedachten en overtuigingen over allerlei aspecten en thema’s. Denk hierbij aan onderwerpen zoals geld, controle, lichaam, creativiteit, vrede en kalmte, macht en communicatie. En gedachten als “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om…” of “dat kan ik toch niet”.

Meer geluk thuis en in je werk
“Make your life about what you want it to be,
not about what it is not.”
Gary Douglas – grondlegger Access Consciousness

Door het door een behandelaar met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 punten in verschillende combinaties (“running the bars”), kunnen klachten van spanning, vermoeidheid, angst, slapeloosheid en depressie worden verminderd. De punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je hoofd en lichaam hebt opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt loslaten wat je beperkt en dat je ruimte ervaart voor nieuwe ervaringen.

Een Bars sessie bij mij duurt ca 75 minuten en kost € 75.- inclusief btw. Neem contact met mij op voor meer informatie. Of plan hier een afspraak in.

Wat cliënten over mij zeggen

Marie-Lotte kwam ik tegen via Instagram. Ik was net met mijn baan gestopt om een andere weg in te slaan en mijn eigen bedrijf te beginnen. Al een aantal jaar was ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik had behoefte aan een coach die me mee zou nemen op de hogere niveaus van spiritualiteit. Marie-Lotte werkt met engelen en gidsen, dat vond ik enorm interessant. 

Zweverig? Nee dat is het dus niet, en dat doet ze heel knap. Dit is ook wel iets dat haar onderscheidt in mijn ervaring. 

Ze werkte bij mij met een structuur om de plannen van m’n bedrijf concreter en helderder te maken, dus het was overzichtelijk en duidelijk. Het knappe van Marie-Lotte vond ik dat ze die duidelijkheid goed kan combineren met het echte gevoel en de verdieping vanuit je hogere zelf en team aan gidsen en engelen die je kunt (praktisch) inzetten wanneer je dat nodig hebt. Daarmee legt ze de verbinding tussen je hoofd (die soms niet stopt met gedachten) en je hart. Uiteindelijk kun je dan zelf kiezen waar je naar wilt luisteren. Hele fijne ervaring!

U R Alive

Ik heb de sessies met Marie-Lotte over de levensinitiaties als erg prettig en bijzonder ervaren. Bonnie Bessem verwees mij door naar Marie-Lotte. Marie-Lotte was erg duidelijk in haar uitleg en behandelwijze en ze had altijd een positieve en open houding. Ze gebruikte tijdens de sessies mooie voorbeelden uit haar eigen leven en over haar eigen proces. Voor mij is het verschil tussen mijn ego en mijn hartverlangen wie ik ben veel duidelijker geworden dankzij de sessies. Tijdens de sessies deden we ook meditaties en andere oefeningen, die ik nog regelmatig zelf toepas. Dankzij de tools die ik aangereikt heb gekregen, ervaar ik nu meer rust in mijzelf.

Naomi

Marie-Lotte weet je op een pad te brengen die je leven gaat veranderen. Door te begrijpen waar bepaalde patronen en overtuigingen vandaan komen en deze te veranderen, leer je om meer vertrouwen te hebben in jezelf en te genieten van het nu. Dit heeft mij enorm veel rust en geluk in mijn leven gebracht.

Carmen