fbpx

1:1 Hart aanbod

1:1 Consult
1:1 Consult
Trajecten
Trajecten
Trainingen
Trainingen
Groepsaanbod en bedrijven
1:1 Consult
1:1 Consult
Trajecten
Trajecten
Trainingen
Trainingen
Groepsaanbod en bedrijven
Counseling en trainingen
Werkwijze: van hart tot hart

Leer je hart te vertrouwen en vergroot daarmee jouw kwaliteit van leven. Tijdens een 1 : 1 consult laat ik je voelen dat je altijd de keuze hebt naar je hart te luisteren als je bent vastgelopen in je persoonlijke leven of in je carrière. Alle antwoorden zijn in jouw hart aanwezig, alleen ben je door de snelle maatschappij gewend geraakt vooral keuzes te maken vanuit jouw hoofd. Jouw hart “weet” wat goed voor jou is. En ik help je daar bij te komen en jouw hart te volgen. Samen maken we de reis van jouw hoofd naar jouw hart.

Wat en hoe van hoofd naar hart?

Tijdens een consult stem ik mij volledig af op jouw hart, vraagstuk, behoeften, klachten en/of onderneming. En gebruik ik verschillende componenten van bewust leven en praktische counselingmethoden uit de Westerse psychologie, Oosterse Zencounseling én Intuïtie & Mediumschap om jou te inspireren en begeleiden jouw leven en werk in te richten vanuit het hart. Mijn intuïtie en spirit team wijst mij de weg om tot de kern te komen van wat jij nodig hebt, waar jij tegenaan loopt en waar jouw energie lekt. Jouw hart, je intuïtie, is de beste wegwijzer die er is te doen en creëren wat bij jou past en je gelukkig maakt. Als dat nodig is in jouw specifieke situatie kan ik je daarnaast adviseren vanuit mijn advocaat arbeidsrecht en HR werkervaring. Ook geef ik je de benodigde praktische tips zodat je die direct in je dagelijkse routines kunt integreren.

Ook schrijf ik “Hart-brieven”. Ik stem af op jouw hart en schrijf op wat jouw hart jou te vertellen heeft. Van hart tot hart en volledig gericht op de hartverlangens van jouw ziel. Dit kan ook in een live (zoom of in mijn praktijk) sessie. De brief krijg je dan daarna.

Counseling en trainingen

Voor wie?

Snak jij er naar meer vanuit jouw hart te leven? Kamp je met gevoelens van onvrede en onrust thuis of in je werk? Heb je burn-out of lichamelijke klachten, angsten en vragen als ‘is dit het nou?’, ‘waarom overkomt me dit?’, ‘hoe kan ik hier uit breken?’ of ‘hoe word ik gelukkiger?’. Als jij voelt dat het tijd is voor verandering in jouw work-life balance, maar weet je niet hoe dan kan ik jou verder op weg helpen. Breng wat je wil bereiken in jouw leven in de praktijk. Gelukkig zijn is dankbaar zijn voor wie je bent en vertrouwen hebben in wat nog komt.

Je kunt zelf een gesprek inplannen voor een consult, hart-brief of hart traject op een dag en tijd die je uitkomt. Of neem contact met mij op voor meer informatie.

Maatwerk Hart trajecten

Gedurende een hart-traject begeleid ik je gedurende drie of zes maanden intensief om beter naar je intuïtie te leren luisteren en op dagelijkse basis dichter bij je hart te komen. Mijn trajecten zijn erop gericht om jou de weg naar jouw hart te laten (her)vinden en om dit leidend te maken in de manier waarop jij keuzes maakt in je leven en in je werk. Het maken van nieuwe keuzes bied je immers vrijheid. Hierdoor kan de kwaliteit van jouw leven en het plezier dat je in je werk of onderneming ervaart enorm toenemen. Iedere sessie stemmen we samen af op jouw hart en zetten we een stap in jouw zelfonderzoek naar wie jij bent en waar jij voor staat om van daaruit de juiste veranderingen aan te brengen in je dagelijkse routines. Tussen de sessie door ontvang je zelfreflectievragen en praktische tips. En ben ik dagelijks voor jouw bereikbaar voor advies of een luisterd oor.

Een persoonlijk hart-traject bestaat doorgaans uit:

– een aantal gesprekken
Onderdeel van deze gesprekken is een meditatie om je te laten ontspannen en los te komen van de drukte van de dag, kennisoverdracht in de vorm van counselingmethodes uit de Westerse Psychologie en Oosterse zen counseling om je inzichten op vraagstukken te geven en een stuk intuïtieve kennismaking. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis of in overleg op locatie, maar kunnen ook online (via whatsapp video, facetime, skype) plaatsvinden.
– oefeningen/reflectievragen/huiswerkopdrachten
Deze oefeningen tussen de gesprekken geven je verder inzicht en kun je thuis of op je werk uitvoeren en direct toepassen.
– online begeleiding per e-mail en direct via whatsApp
Zo kan jij je vragen kwijt en kan ik bij je inchecken hoe het gaat en je ondersteunen waar nodig.

Een greep uit de gebruikte methoden:

De Levensinitiaties® coachingsmethode, Access Consciousness, The Bars®, Mindfulness / Mindful werken, Ademhalingsoefeningen, Kernkwadranten, Rationele Effectiviteits Training (RET), Spirituele coaching en mediumschap, Geleide meditaties, Hoofd hart coherentie, Reflectievragen, Voice dialogue techniek, Arbeidsongeschiktheid (o.a. werkgever, bedrijfsarts en UWV) kwesties, Reorganisatie (o.a. werkgever en UWV beleidsregels) kwesties, ‘Double loop’ methode, Conflicthantering methoden, SWOT-analyse, “The Work” systeem van Byron Katie, Communicatietechnieken en verschillende Body reading technieken.

Aanvullende informatie ten aanzien van mijn prijzen:

Indien je aanvullend verzekerd bent kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding afhankelijk van de door jou afgesloten zorgverzekering.

Heb je je eigen onderneming? Overleg met jouw accountant, er zijn mogelijkheden deze kosten zakelijk te boeken.

1 : 1 mogelijkheden

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via email of telefoon.

1 : 1 hart consult

€ 125.-
excl. btw
 • Ik help je contact te maken met de wijsheid van jouw hart en intuïtie
 • 75 minuten
 • Daarna een samenvattende e-mail met de benodigde hart tools meer naar je hart te luisteren
 • In mijn praktijk, op locatie of online
 • Makkelijk zelf online in te plannen
 • Neem contact met mij op voor de prijs informatie over de hart-brief sessie en het intuïtief/kaart lezen hart consult.

3 maanden hart traject

€ 599,-
excl. btw
 • Eerste gesprek is gratis
 • Vragenlijst vooraf
 • Daarna 4 gesprekken
 • 90 minuten per keer
 • Online, in mijn praktijk of op locatie
 • Makkelijk zelf online in te plannen
 • Tussentijdse opdrachten en zelfreflectievragen
 • Tussendoor online begeleiding en
 • Whatsapp voice coaching door mij
 • Betaling vooraf via factuur

6 maanden hart traject

€ 850,- / 1599,-
excl. btw
 • Een gesprek afgestemd op jouw behoefte per maand of per twee weken
 • Eerste gesprek is gratis
 • Vragenlijst vooraf
 • Daarna 6 / 12 gesprekken
 • 90 minuten per keer
 • Online, in mijn praktijk of op locatie
 • Makkelijk zelf online in te plannen
 • Tussentijdse opdrachten en zelfreflectievragen
 • Tussendoor online begeleiding en
 • Whatsapp voice coaching door mij
 • Betaling vooraf via factuur

Meer individueel aanbod

Meer geluk thuis en in je werk
Access Consciousness, The Bars®, sessie

In de Verenigde Staten ben ik gelicenceerd voor het uitvoeren van de relatief nieuwe energetische therapie “Access Consciousness, The Bars®”. De “Bars” staan voor 32 punten op je hoofd waar elektromagnetische componenten zijn opgeslagen. Deze punten corresponderen met jouw gedachten en overtuigingen over allerlei aspecten en thema’s. Denk hierbij aan onderwerpen zoals geld, controle, lichaam, creativiteit, vrede en kalmte, macht en communicatie. En gedachten als “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om…” of “dat kan ik toch niet”.

Meer geluk thuis en in je werk
“Make your life about what you want it to be,
not about what it is not.”
Gary Douglas – grondlegger Access Consciousness

Door het door een behandelaar met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 punten in verschillende combinaties (“running the bars”), kunnen klachten van spanning, vermoeidheid, angst, slapeloosheid en depressie worden verminderd. De punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je hoofd en lichaam hebt opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt loslaten wat je beperkt en dat je ruimte ervaart voor nieuwe ervaringen.

Een Bars sessie bij mij duurt ca 75 minuten en kost € 75.- inclusief btw. Neem contact met mij op voor meer informatie. Of plan hier een afspraak in.

Wat cliënten over mij zeggen

Ik heb de sessies met Marie-Lotte over de levensinitiaties als erg prettig en bijzonder ervaren. Bonnie Bessem verwees mij door naar Marie-Lotte. Marie-Lotte was erg duidelijk in haar uitleg en behandelwijze en ze had altijd een positieve en open houding. Ze gebruikte tijdens de sessies mooie voorbeelden uit haar eigen leven en over haar eigen proces. Voor mij is het verschil tussen mijn ego en mijn hartverlangen wie ik ben veel duidelijker geworden dankzij de sessies. Tijdens de sessies deden we ook meditaties en andere oefeningen, die ik nog regelmatig zelf toepas. Dankzij de tools die ik aangereikt heb gekregen, ervaar ik nu meer rust in mijzelf.

Naomi

Coaching met Marie-Lotte sprak mij aan omdat ik mezelf in haar herken, we hebben allebei bij een groot bedrijf gewerkt en waren op zoek naar meer diepgang. Ook zijn we beide een eigen bedrijf in dezelfde hoek gestart. Ik had het idee dat ze daardoor mijn uitdagingen goed kan begrijpen. Het coachingstraject met de 4 levensinitiaties zorgde ervoor dat ik een laag dieper kon gaan voor mezelf, op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak. We hebben samen mooie visualisaties gedaan en Marie-Lotte heeft me nieuwe inzichten en handvatten gegeven om nog bewuster te zijn, heel waardevol. Bedankt daarvoor!

Katelijne

Marie-Lotte helpt ons om bepaalde beleidsveranderingen door te voeren en werknemers die dat nodig hebben te begeleiden om meer focus aan te brengen in hun werk en daarmee hun efficiëntie te verhogen. Vorige maand heeft ze een mindfullnestraining gegeven en stilgestaan bij de preventie van stress en langdurige uitval. Ook heeft ze ons geholpen met de insteek en vragen van de voortgangsgesprekken zodat we iedereen de juiste verantwoordelijkheden geven. Wij zijn blij met haar praktische aanpak. Ze past deze aan aan het karakter en de werkwijze van de werknemer.

Marex Services Group

Menu