fbpx

Groepsaanbod

Advocaat van het Hart in het bedrijf
Advocaat van het Hart in het bedrijf

Door mijn jarenlange internationale ervaring als advocaat arbeidsrecht -waar ik zowel werkgevers en werknemers bijstond in diverse kwesties-, Human Resources Manager en coach, weet ik waar aandachtspunten liggen bij ondernemers en bij bedrijven en hun werknemers. Meer in het bijzonder op het vlak van het welzijn van werknemers, o.a. mindful werken en burn-out preventie.

Advocaat van het Hart in het bedrijf

Tijdens een lezing of workshop is het mijn intentie aandacht te besteden aan dat het bedrijf meer hart gedragen wordt. En inspireer ik jullie met de benodigde tips en methoden. Ook hierbij geldt dat ik er van ben overtuigd dat als je meer naar je hart luistert bij het maken van keuzes en de manier van werken dit er voor kan zorgen dat je je volledige potentieel benut en dit ten goede komt aan de efficiency en kwaliteit van het werk.

Voorts werk ik voor bedrijven met 1:1 intervisie gesprekken die ik voer met werknemers en teams om hen verder op weg te helpen met eventuele uitdagingen op bijvoorbeeld het vlak van mindful werken en work-life balance.

Je kunt me emailen voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden zoals het geven van lezingen, intervisie gesprekken, workshops of trainingen. En mijn bestaande trainingsmodules.

Advocaat van het Hart in actie

Hou mijn website en sociale media kanalen in de gaten voor meer informatie over de aangeboden (online) trainingen, lezingen, workshops en locaties. Ook voor wat betreft de workshops en trainingen die in samenwerking met andere experts worden gegeven op diverse locaties in Nederland. Je kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen per telefoon of e-mail voor meer informatie.

Onder “In de media” kun je meer lezen en terugluisteren over waar ik in actie kom en al ben geweest!

Onder Inspiratie, Blogs & Instagram kun je verdere hart inzichten en praktische tips vinden die jou of jouw onderneming handvatten kunnen geven te groeien naar een gelukkig leven dat hoort bij de wensen en ambities die jij voor jezelf en je onderneming hebt.
Ook kun je daar de gratis time-management en mindfulness training “Stressloos werken in het nieuwe normaal” downloaden.

“Je bent het waard om gelukkig te zijn en zorgeloos te leven.”
“Je bent het waard om gelukkig te zijn en zorgeloos te leven.”

Wat cliënten over mij zeggen

Ik heb de sessies met Marie-Lotte over de levensinitiaties als erg prettig en bijzonder ervaren. Bonnie Bessem verwees mij door naar Marie-Lotte. Marie-Lotte was erg duidelijk in haar uitleg en behandelwijze en ze had altijd een positieve en open houding. Ze gebruikte tijdens de sessies mooie voorbeelden uit haar eigen leven en over haar eigen proces. Voor mij is het verschil tussen mijn ego en mijn hartverlangen wie ik ben veel duidelijker geworden dankzij de sessies. Tijdens de sessies deden we ook meditaties en andere oefeningen, die ik nog regelmatig zelf toepas. Dankzij de tools die ik aangereikt heb gekregen, ervaar ik nu meer rust in mijzelf.

Naomi

Coaching met Marie-Lotte sprak mij aan omdat ik mezelf in haar herken, we hebben allebei bij een groot bedrijf gewerkt en waren op zoek naar meer diepgang. Ook zijn we beide een eigen bedrijf in dezelfde hoek gestart. Ik had het idee dat ze daardoor mijn uitdagingen goed kan begrijpen. Het coachingstraject met de 4 levensinitiaties zorgde ervoor dat ik een laag dieper kon gaan voor mezelf, op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak. We hebben samen mooie visualisaties gedaan en Marie-Lotte heeft me nieuwe inzichten en handvatten gegeven om nog bewuster te zijn, heel waardevol. Bedankt daarvoor!

Katelijne

Marie-Lotte helpt ons om bepaalde beleidsveranderingen door te voeren en werknemers die dat nodig hebben te begeleiden om meer focus aan te brengen in hun werk en daarmee hun efficiëntie te verhogen. Vorige maand heeft ze een mindfullnestraining gegeven en stilgestaan bij de preventie van stress en langdurige uitval. Ook heeft ze ons geholpen met de insteek en vragen van de voortgangsgesprekken zodat we iedereen de juiste verantwoordelijkheden geven. Wij zijn blij met haar praktische aanpak. Ze past deze aan aan het karakter en de werkwijze van de werknemer.

Marex Services Group

Menu