fbpx

Hart aanbod & Referenties

Voel jij de behoefte meer te leven en werken vanuit je hart? Meer rust in je hoofd te ervaren en minder te piekeren? Meer je intuitie te volgen bij de keuzes die je maakt en daarmee jouw levensgeluk te optimaliseren? Als “Advocaat van het Hart” verdedig ik jouw hart en is het mijn missie om jou bewust te maken van de grote potentie die in je zit. Die kracht in jou zorgt er namelijk voor dat je jouw ware geluk kunt vinden en leven. Als schrijver, spreker, intuïtief inspirator en levenscounselor inspireer ik je graag van hart tot hart om jouw leven en werk in te richten vanuit jouw hart. Als je weet waarom, waarvoor en voor wie je iets doet geeft je dat vertrouwen en zingeving in je dagelijkse routines en je werk.

Ik bied Hart- consulten, brieven, trajecten en trainingen aan die live (zoom of in mijn praktijk) of online zijn. Lees verder voor meer informatie of neem contact met mij op.

“De moeilijkheid bij veranderingen is niet zozeer het gebrek aan nieuwe inzichten. Maar het loslaten van oude gedachten op een dieper niveau.”

Wat cliënten over mij zeggen

Ik heb de sessies met Marie-Lotte over de levensinitiaties als erg prettig en bijzonder ervaren. Bonnie Bessem verwees mij door naar Marie-Lotte. Marie-Lotte was erg duidelijk in haar uitleg en behandelwijze en ze had altijd een positieve en open houding. Ze gebruikte tijdens de sessies mooie voorbeelden uit haar eigen leven en over haar eigen proces. Voor mij is het verschil tussen mijn ego en mijn hartverlangen wie ik ben veel duidelijker geworden dankzij de sessies. Tijdens de sessies deden we ook meditaties en andere oefeningen, die ik nog regelmatig zelf toepas. Dankzij de tools die ik aangereikt heb gekregen, ervaar ik nu meer rust in mijzelf.

Naomi

Coaching met Marie-Lotte sprak mij aan omdat ik mezelf in haar herken, we hebben allebei bij een groot bedrijf gewerkt en waren op zoek naar meer diepgang. Ook zijn we beide een eigen bedrijf in dezelfde hoek gestart. Ik had het idee dat ze daardoor mijn uitdagingen goed kan begrijpen. Het coachingstraject met de 4 levensinitiaties zorgde ervoor dat ik een laag dieper kon gaan voor mezelf, op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak. We hebben samen mooie visualisaties gedaan en Marie-Lotte heeft me nieuwe inzichten en handvatten gegeven om nog bewuster te zijn, heel waardevol. Bedankt daarvoor!

Katelijne

Marie-Lotte helpt ons om bepaalde beleidsveranderingen door te voeren en werknemers die dat nodig hebben te begeleiden om meer focus aan te brengen in hun werk en daarmee hun efficiëntie te verhogen. Vorige maand heeft ze een mindfullnestraining gegeven en stilgestaan bij de preventie van stress en langdurige uitval. Ook heeft ze ons geholpen met de insteek en vragen van de voortgangsgesprekken zodat we iedereen de juiste verantwoordelijkheden geven. Wij zijn blij met haar praktische aanpak. Ze past deze aan aan het karakter en de werkwijze van de werknemer.

Marex Services Group

Menu